Шах и мат

Дизайнерът Така Хаяши вдъхва нов живот на принципно презираните от стилния градски жител платнени обукви

23 август 2018

Дизайнерът Така Хаяши вдъхва нов живот на принципно презираните от стилния градски жител платнени обукви.

Дори във време, когато пускането на пазара на нов модел маратонки може да предизвика масова истерия, Vans не бързат да лепят стомната за вода, която не се е счупила. Платнените им обувки с шахматно каре са вечнозелен хит. Хитови са и колаборациите на бранда с дизайнера от американско-японски произход Така Хаяши, чиито лимитирани колекции за Vault by Vans (дръзката premium линия на марката) са доказан афродизиак за ценителите и за Vans това е 19-ата (!) колаборация с дизайнера от американо-японски произход.

Ясно е защо. Моделите на Хаяши ъпгрейдват южнокалифорнийския уличен стил на обувките с помощта на по-скъпи материи и почит към световните фешън тенденции, без обаче да изневеряват на оригиналния силует. Тази година на бойното поле излиза новата версия на класическия шахматен Van, само че направен от набук. Новият модел е достатъчно луксозен на вид, за да можеш да го носиш не само докато пиеш бира с приятели на вилата. Точно така, многофункционалността е неговата скрита сила: партнира си идеално с протрити джинси, летен костюм от фин памук, можеш да го разхождаш с еднакъв успех в бара или в скейтпарка, без да изглеждаш нелеп.

Шах и мат

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бялото братство

Да, може да си облечен в бяло от глава до пети, без да приличаш на сводник във ваканция. Първа стъпка: заиграй се с нюансите и материите (и си купи стик за премахване на петна)

Точно по мярка

Услугата на Ermenegildo Zegna „Ушиване по мярка”