Косата е самочувствие

Едно средство, което работи срещу косопада

11 октомври 2018

Лосионът на Ducray Neoptide е твоят верен съюзник в борбата с косопада

Всеки уважаващ себе си мъж отделя еднакво внимание на физическото си състояние, облеклото и прическата си. И отлично знаем колко важна за самочувствието ни е здравата и добре поддържана коса. Също толкова добре известно е колко силно влияе на емоционалното ни състояние момента, когато осъзнаем, че започваме да губим косата, която сме имали преди години. Тогава идват различни скъпи терапии, но има и едно средство, което работи при 90% от мъжете, които са го изпробвали - Neoptide за мъже.

Косата е самочувствие

Neoptide за мъже лосион против косопад удължава живота на косъма и ограничава косопада. Това неприятно състояние се дължи основно на хормонални причини или е с наследствен характер. Продуктът съдържа комбинация от иновативни патентовани съставки, които действат върху процесите, свързани с упорития косопад. Peptidoxyl-4 стимулира микроциркулацията на скалпа и улеснява доставката на необходимите елементи до клетките, а монолауринът намалява активността на ключов ензим, установен като основен фактор за косопада. Патентованата от Дерматологични лаборатории Ducray и синергично действаща комбинация от Peptidoxyl-4 и Монолаурин катализира и стимулира космения растеж и поддържа здравината на косъма. Леката текстура на препарата позволява оптимално проникване, без да омазнява косата. От първите нанасяния, косата възвръща силата и жизнеността си.

Начин на употреба: Нанасяй 9 пулверизации 1 път дневно, върху сух или подсушен скалп, основно в горната част на главата (засегнатата зона). Добре масажирай за по-добро попиване. Без изплакване. Избягвай да използваш шампоан в следващите 2 часа, след нанасянето на лосиона. Употребата на продукта трябва да продължи минимум 3 месеца за оптимална ефикасност.

Предпазни мерки: Не използвай на наранена кожа. Съхранявай на място, недостъпно за деца. Не впръсквай в очите. Не вдишвай. Използвай в добре проветриви помещения.

Продуктът е тестван под дерматологичен контрол и е плод на 15-годишно проучване в лаборатории Ducray. Важно е да знаеш, че лосионът Neoptide помага за запазването на косата и е ефективен в началната фаза на косопада.

 

ОЩЕ ОТ Спорт и здраве

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Добро покритие

Силната коса е силно самочувствие

Полезният сън

В колко часа е важно да си лягаш и ставаш