Добро покритие

Силната коса е силно самочувствие

05 октомври 2018

Започнал си да губиш косата си? Само без паника, френската лаборатория René Furterer има план за теб Не е тайна, че силната и здрава коса, подлежаща на широк набор от прически е повод за гордост и често символ на мъжественост. Затова, когато под влияние на стрес, неправилно хранене, климатични условия и различни външни или хормонални фактори мъжът започва да губи косата си, а здравината и блясъкът и спадат, това може да доведе до сериозен срив на самочувствието. Добрата новина е, че има начин да се бориш с мъжкото оплешивяване.

Добро покритие

Човек може да се погрижи сам не само за нивото на стреса и адекватната почивка в ежедневието си, но и за здравето на своята коса. В този случай сериозна помощ идват натурални и прецизно разработени препарати, които влияят външно на косата и помагат за нейното поддържане. Такъв е и Triphasic, разработен от френската лаборатория René Furterer.  Формулата е усъвършенствана с години проучвания и работа и е базирана на етерични масла и растителни екстракти. Четирите основни фактора, когато избираш продукт против косопад са следните: Да се довериш на надеждна марка, чиито история и реноме вдъхват увереност. René Furterer са на пазара от 50 години и са от най-уважаваните компании, разработващи продукти за коса. Натуралният състав и формулата с висока поносимост са вторият фактор за правилния продукт. Клинично доказаната ефективност и лабораторна прецизност при разработването са третият. И не по-малко важно е отсъствието на противопоказания и странични неприятни ефекти при употреба. В това отношение Triphasic е пълен отличник.

През 2018 René Furterer реформулира класическия серум и създава Triphasic Progressive. Във формулата е добавен и Биотринин - нова съставка с естествен произход, получена чрез  водна екстракция на надземната част на растението Кресон (Nasturtium officinale), известно с българското наименование Поточарка и екстракт от Латинка (Trapaeolum majus). А сега опаковката идва и с нов накрайник, който допълва експертизата на René Furterer по отношение третирането на косопада и въвежда нов жест свързан не само с ефикасността, но и с удоволствието при нанасяне – масажът. Този накрайник се  поставя на флакона и позволява точно и контролирано нанасяне на концентрата върху скалпа. Неговата употреба значително увеличава микроциркулацията на ниво скалп за усилване на растежа на силна коса.   Сега вече спокойно можеш да се усмихнеш и да се довериш на професионалистите. С ново самочувствие и нова прическа.

ОЩЕ ОТ Спорт и здраве

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Игра на гоненица

Вече има световна спортна лига по гоненица

Косата е самочувствие

Едно средство, което работи срещу косопада