Най-важните кино герои в историята!

Кой е твоят фаворит?

01 декември 2017

Кой е твоят фаворит?

Може и да не ги харесваш, но фактите са факти: ролите им написаха историята на седмото изкуство. Влиятелни, мразени и обожавани, това са десетте най-важни мъжки кино герои в класацията на зрителите на специализирания сайт AMC.com.

Ханибал Лектър

Най-важните кино герои в историята!

Най-кръвожадният убиец печели славата си най-вече заради изключителния Антъни Хопкинс, който дълго ни кара да сънуваме кошмари с виртуозното си изпълнение в Мълчанието на агнетата.

Роки Балбоа

Както крошето му, така и историята за личното му превъзмогване позиционираха Силвестър Сталоун в авторитетната класация.

Дон Вито Корлеоне

Най-прочутият мафиот в историята има доста заслуги за това повечето експерти да определят Кръстникът за най-добрия филм на всички времена. За къде сме без Марлон Брандо?

Индиана Джоунс

Похитителите на изчезналия кивот бе кулминацията на изключителния успех на филмовата сага. Сега тръпнем в очакване на новата серия, която отново ще ни покаже Харисън Форд в най-мъжкарския му образ.

Джеймс Бонд

Без съмнение, най-известният шпионин в киното, изпълнен блестящо от редица кино легенди, сред които Шон Конъри, Пиърс Броснан и Даниел Крейг.

Хан Соло

Най-добре платеният пилот в галактиката е неизменна част от най-известната сага в историята на киното. Форд пък става единственият актьор с две роли в топ 10 на мъжките кино легенди. Напълно сме съгласни.

Джак Спароу

Най-якият пират в моретата е и сред най-имитираните кино герои. Без съмнение е най-известната роля в кариерата на Джони Деп.

Дарт Вейдър

Ултимативният лош герой в историята на киното. Дори само гласът му бе достатъчен, за да се разтреперим като деца. И днес продължава да е все толкова жив и все толкова лош.

Жокера

Популярността му се дължи и на играта на Хийт Леджър, който за съжаление напусна този свят твърде скоро.

Форест Гъмп

Образът, събрал най-много гласове в класацията. Вероятно заради фразите, заради играта или заради подходящия момент, в който лентата излезе, но тронът му изглежда заслужен.

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кои звезди имат близнаци?

Дори не си подозирал

Най-стилните роли в историята на киното!

От Ричард Гиър до Кари Грант - все забележителни мъжкари по костюми!