Умният кондом, който казва какъв си в леглото!

А смяташе, че технологиите са отишли твърде далече...

30 декември 2017

А смяташе, че технологиите са отишли твърде далече...

Животът ти е немислим без технологиите - контролират всичко край теб и в повечето случаи улесняват ежедневието ти. Не всичко функционално и полезно обаче е набутано в смартфона, колата или телевизора ти. Запознай се с i.Con, презервативът, който е достатъчно "умен", за да оцени сексуалното ти представяне. Не, не е шега - а на всичкото отгоре тази гумичка ти позволява да споделиш резултатите си в социалните мрежи.

Интелигентният кондом действа като пръстен, който се нагажда към пениса и има вграден чип със сензори, измерващи калориите, които изгаряш, позите и скоростта ти. Според прогнозите една от характеристиките му ще е свързана с възможността да засича евентуални сексуални заболявания.

Умният кондом, който казва какъв си в леглото!

А това ще е особено полезно, макар че все ни се ще да си мислим, че никой няма да се чувства комфортно, ако негов близък приятел публикува статистиките си във Facebook редом с клипче от подвизите си в Playstation.

Засега тази секс джаджа ще се продава само в Англия и ще бъде пусната на световния пазар, само ако резултатите са положителни. Но ти би ли си взел?

ОРИГИНАЛНИЯТ МАТЕРИАЛ Е В ESQUIRELAT.COM
 

ОЩЕ ОТ Секс и отношения

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

10 признака, че си провал в леглото!

Не се самозалъгвай, а вземи мерки! Ето как

Сексът и храната

Кои ги бива повече в леглото – вегетарианците или месоядните