На Ди Каприо му е "все тая" за шкембето!

Холивудската звезда игнорира критиците на "бащинската фигура"

11 юли 2017

Принцът на мекото "бащинско" тяло Леонардо ди Каприо винаги се е славел като човек, който предпочита доброто прекарване пред потенето и коктейлите пред здравословното хранене; атипична звезда, зачеркваща прекалено втораченото във външния вид общество на Ел Ей за сметка на карго къси панталонки, яхти и допълнителни порции спагети карбонара... когато му се ядат още спагети карбонара. Нещо повече - Лео няма абсолютно никакво намерение да се променя заради публичното мнение, дори заради мнението на супермоделите.

Всъщност - особено заради супермоделите.

Един от най-талантливите актьори на всички времена потвърди онова, което отдавна подозирахме - а именно, че грам не се притеснява от шкембенцето и любовните си дръжки. Според информации на Page Six, Ди Каприо е използвал неформално парти в Малибу, Калифорния, за да се хвали с "нискокачествения" си фитнес-режим. "На частен купон в едно местно имение Ди Каприо поркаше бира след бира и обясняваше на всички манекенки как изобщо не тренира. Те обаче не бяха особено впечатлени - шушукаха си, че вече изобщо не е във формата от Титаник и това не е кой знае колко атрактивно", коментира източникът.

На носителя на "Оскар" обаче дори това не е направило впечатление, напротив - продължил да подчертава, че няма как да се буди в 5 сутринта, за да прави физзарядка с личния си треньор, а предпочита да се събужда по обед и да хапва онова, което му е на душа.

На Ди Каприо му е "все тая" за шкембето!

Дали на околните това им се нрави? На кого му пука? Все пак той е Леонардо ди Каприо!

ОЩЕ ОТ Спорт и здраве

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Даниъл Крейг (май) пак ще е Бонд!

А беше казал, че ще си "пререже вените", ако пак му се наложи...

Церсей в депресия, Игра на тронове я съсипал!

Отидох на лекар и започнах да плача, признава Лена Хийди