Esquire зад кулисите на новия календар на Pirelli!

Виж новата секси фантазия в стил "Алиса в страната на чудесата"!

21 юли 2017

Едва за втори път в историята си емблематичният годишен календар на Pirelli представя само тъмнокожи модели - а тематиката е посветена на Алиса в страната на чудесата. Наоми Кембъл е основната звезда в кадрите, като компания й правят Шон Комбс (Пъф Деди, Пи Диди - или както там се нарича в момента), Ру Пол, Лупита Нионго и Упи Голдбърг. И това са само известните имена - в останалите кадри личат множество актьори и модели, с което марката отново подчертава модерната тенденция да разчита на интересна и прогресивна стилистика, вместо на голота. През 2016-а Ани Лейбовиц снима най-влиятелните жени в различните индустрии, година по-късно Петер Линдберг отсне бляскавите звезди на Холивуд, а този път честта се пада на британеца Тим Уокър. Стайлингът пък е дело на новия редактор на британския Vogue Едуард Енинфул.

"Това е възможност да провокираме социалното съзнание и да прескочим дадени бариери", коментира Шон Комбс. "Години наред подобно нещо се смяташе за невъзможно в модния свят - затова в момента всички се чувстваме като активни създатели на нова история."

Ето и кадри зад кулисите на сесията:

 

[ngg_images source="galleries" container_ids="4" display_type="photocrati-nextgen_basic_imagebrowser" ajax_pagination="1" template="default" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

 

Оригиналният материал е в Esquire.co.uk

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кои слънчеви очила наистина ти отиват?

Виж какво трябва да съобразиш при избора!