Умен и красив

Tambour Horizon на Louis Vuitton ще те накара да погледнеш с друго око на смарт часовниците

Може ли луксът да е дигитален? Водим този спор още от появата на първия часовник на Apple на пазара (или по-точно откакто Hermès започнаха да произвежда кожени каишки за него). Лично аз не съм сигурен, че един часовник трябва да се превръща във важна част от живота ми, след като е напълно достатъчно просто дискретно да ми напомня колко е часът. Има обаче и мъже, които обичат да следят всяка своя стъпка и удар на сърцето. Въпрос на предпочитания.

Оказва се, че при при правилно подреждане на звездите, един смарт часовник от последно поколение може да съблазни дори и закоравял любител на аналоговите модели като мен. Tambour Horizon на Luis Vuitton съчетава изискаността на Vuitton (класическа швейцарска Tambour каса и 30 разновидности на каишката) и гениалността на хората от Силициевата долина (благодарим ти Google). Тоест с лекота обединява часовникарското майсторство на Стария свят с високотехнологичните иновации.

И да, това означава, че не просто показва времето. Освен обичайните текстови напомняния и фитнес тракер, Tambour Horizon е съоржен и с две ексклузивни приложения – City Guides, които (подсеща те, когато си близо до някой хубав пазар, бар или музей в 29 от най-посещаваните туристически дестинации на света) и MyFlight – твоят нов най-добър приятел на летището с информация за гейта, времето за качване на борда и закъсненията на полетите. Така няма да се ровиш за телефона си през 30 секунди, а това си е истински лукс, откъдето и да го погледнем.

Фотография Джефри Уестбрук

ОЩЕ ОТ Лукс

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Adidas x Game of Thrones

Една уникална серия от маратонки, посветени на сериала Game of Thrones, излиза на 22 март

Vans с кецове по Nightmare Before Christmas

Oбувките ще са на пазара за Хелоуин