Бъди себе си с Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

Капсулната колекция за пролет 2019 е вече в България

Високооктанови числа и в резервоара, и в кръвта. И горивото, и пулсът кипват, когато скоростта е висока, пътят открит, а духът свободен. За свободолюбивите по душа Tommy Hilfiger представя първата капсулна колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz.

Колекцията е логичното продължение на дългогодишното партньорство на Tommy Hilfiger и отбора на Mercedes-Benz, станал четирикратен световен шампион във Формула 1. Отлична стратегия за високи постижения - и в стила, и на пистата, нали?

Бъди себе си с Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

Дизайнът на колекцията съчетава класическия почерк на Tommy Hilfiger и характерните, типично американски спортни облекла на марката с иновативната техническа експертиза на екипа на Формула 1. Неподвластни на времето облекла, като чино панталоните, якето тип бомбър и джинсите са подобрени с функционални елементи, като например климат контрол технология и устойчива на гънки прежда в червена, бяла и синя цветова палитра, подчертана с нотки на сиво и черно. Емблематичните за дизайните на Tommy Hilfiger ленти са пресъздадени в минималистичен стил, разположени върху метални ципове, малки детайли и обшивка на качулката, а сините шевове придават неочакван елемент към класическия вид на връхните облекла. Колекцията е изчистена и изискана, напълно допълваща образа на съвременния джентълмен, който се чувства комфортно в собствената си кожа.

TommyBenz

Облеклата и аксесоарите от Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz вече могат да бъдат открити в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

По генетичен път

Мадона от дълги години е фен на дрехите на Жан-Пол Готие, а 22-годишната ѝ дъщеря вече е модел на френския дизайнер.

Обнови гардероба си с Tommy Hilfiger

Виж какво си избра екипът на Esquire от актуалните колекции на легендарната марка