Обнови гардероба си с Tommy Hilfiger

Виж какво си избра екипът на Esquire от актуалните колекции на легендарната марка

През 33-те години от създаването си, легендарният бранд Tommy Hilfiger се е превърнал в синоним за класически мъжки стил, в който са миксирани елементи и влияния от т.нар. preppy маниер на обличане на студентите в най-добрите американски университети, уличната мода на Ню Йорк, хип хопа и класическия шумен рокендрол, които продължават да вдъхновяват Томи Хилфигър и неговия дизайнерски тим и до днес. Достатъчно причини, винаги жадният за попкултура и мода екип на Esquire България да приеме поканата да избере нови попълнения за своя гардероб от актуалните колекции на марката.

Владимир Константинов, главен редактор

След като се прочува – буквално и преносно - на гърба на Джеймс Дийн в „Бунтовник без кауза" (1955) якето Harrington получава много повече от традиционните 15 минути слава като минава на въоръжение при английските пънкари от края на 70-те и феновете на бритпопа и американския инди рок от 80-те и 90-те. През 2019-а, за мен това продължава да е незаменимата връхна дреха, която ще те предпази от внезапен дъжд или вятър.

Обнови гардероба си с Tommy Hilfiger

Тъй като в гардероба ми преобладават тъмните цветове, добър антидот на тази скучновата традиция е ризата на едри карета на Tommy Hilfiger и поло блузата с лого с готически шрифт.

аоаоаяао

аааоэш

Стефан Стефанов, редактор

Харесвам изчистения дизайн на вталената бяла поло блуза, защото е семпъл и излъчва класа, без да крещи за излишно внимание.

ааоо

Суетшъртът с качулка от колаборацията на Tommy Hilfiger с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън ме спечели с интересния контраст между лилавото и синьото на карираната качулка в комбинация с логото-монограм.

оаояа

Синьото яке с цип избрах отново заради изчистения дизайн и синия цвят. Тази дреха изглежда еднакво удобна и добре, независимо за какъв повод е облечена.

аоаяояоа

Ивайло Александров, редактор

Градските улици, нощните разходки, разговорите за кино, музика и литература, интересните срещи със специални хора в ъндърграунд барове, пропити с легендите на градската среда предполагат и определен стил на обличане.

аояо

Избрах тези дрехи и аксесоари от новите колекции на Tommy Hilfiger защото са удобни, с дискретни детайли, но и с подчертано собствен стил, хармониращ с градската среда, в която живея.

оаоаяояа

жфж

 

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бъди себе си с Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

Капсулната колекция за пролет 2019 е вече в България

GRAZIA се променя

Сайтът на Esquire България е твоят гид в света на модата и културата, но твоята половинка вече има своя безпогрешен компас