GRAZIA се променя

Сайтът на Esquire България е твоят гид в света на модата и културата, но твоята половинка вече има своя безпогрешен компас

Сайтът на Esquire България и хартиената версия на изданието са твоят гид в света на киното, музиката, литературата и мъжката мода и стил, но добрата новина е, че и твоята половинка вече има своя безпогрешен компас в тази важна материя в лицето на обновената онлайн версия на сп. GRAZIA. 

GRAZIA се променя

В новия сайт на списанието статиите вече са повече. Съдържанието е много по-богато, изображенията са по-пламенни и по-красиви, а думите - по-дълбоки. Онлайн версията на световното модно списание запазва модела на печатното изданието.

ааяаяаяая

Концепцията на graziaonline.bg все още е да стои близо до света на модата и да дава трибуна на онези (известни или анонимни) личности, които го променят, преобръщат и разтърсват. GRAZIA все още ги придружава в тези им начинания. Но заедно с това, разширява хоризонтите до безкрай и се опитва да представи пълният набор от възможности, които възникват от постоянно променящия се свят.

аяаяяа

На www.graziaonline.bg има интервюта, репортажи и горещи истории. Има модни тенденции, оригинални идеи за стил и полезни съвети за красота. Има нови, посветени на родителството и свободното време, на новите технологии, на новите отношения… И разбира се, има всичко, което прави международния бранд GRAZIA моментално разпознаваем – онзи микс от мода, култура и лайфстайл, които изненадват, провокират и разкриват всички възможности на света!

аооя

Новият брой на списание GRAZIA e на пазара след 20 май.

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Обнови гардероба си с Tommy Hilfiger

Виж какво си избра екипът на Esquire от актуалните колекции на легендарната марка

Nike са повлияни от „Stranger Things"

Компанията пуска специална серия от обувки и дрехи преди премиерата на новия сезон на сериала