Код: Неон

Защо е време да освежиш личния си стил с малко НЕОН

11 юли 2019

Идеята да добавиш неон в гардероба си първоначално може да ти звучи доста абсурдно (не вярвам да има мъж с всичкия си, който да иска да се докара като Ванила Айс). Но независимо дали го осъзнаваш или не, неонът е част от външния ти вид от известно време. През последната година тази ярка гама навлезе на точните места при аксесоарите (маратонки Nike в цвят лайм, отровножълти суетшърти, яркооранжеви шапки). Сега, подобно на камуфлажа преди няколко години, неонът се превръща от акцент в основен играч. Ето къде е разковничето: неоновото впръсква живителна доза настроение в летния ти стил.

Най-важното в случая е да действаш с мярка. Каквото и да правиш, гледай да не се докараш като маркер в човешки ръст. Използвай неона за акцент, а не от глава до пети. Комбинирай с неутрални нюанси като сиво и тъмносиньо. А ако искаш просто да съобщиш на околните, че си наясно с тенденцията, заложи на очила или друг аксесоар. Считай неона за въплъщение на модния бунт - поне до края на лятото на 2019-а.

Код: Неон

От ляво горе по часовниковата стрелка: калъф за документи Pierre Hardy; шапка Polo Ralph Lauren; портфейл Comme des Garçons; маратонки Off-White c/o Virgil Abloh; чорапи Versace; чанта Gucci; очила Prada Linea Rossa.

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Донатела Версаче отдаде почит на Кийт Флинт

Ревюто на Versace беше вдъхновено от покойния фронтмен на The Prodigy

Страх от влияние

Как Instagram променя света на модата. За добро или лошо