Елегантност по мярка

Когато стилът ти отива

Esquire 10 октомври 2019

Емблематичната за Ermenegildo Zegna услуга „Ушиване по мярка” носи отпечатъка на шивашкото майсторството на бранда. Защото твоят стил е само твой и е свързан с персоналните ти характеристики и нужди. Затова и  Ermenegildo Zegna се грижи максимално за удобството и елегантния вид на клиентите си. Богата селекция от висококачествени платове, изтъкани във фабриката на Zegna, ексклузивно за „Ушиване по мярка”, придават усещане за стил и внасят дъха на изтънченост на моделите, така присъщ на класните дрехи.

Елегантност по мярка

Безкрайните възможности на услугата гарантират перфектно ушито облекло, ексклузивно създадено според специфичните характеристики, защото всяко тяло е различно и носи своите уникални пропорции.

MTM

Всеки отделен елемент от персоналния ти стил може да бъде изразен. Тази ексклузивна услуга дава възможност да поръчаш костюм, сако, панталон, риза, вратовръзки или палто според размерите и пропорциите ти. В допълнение на това за сезон есен/зима 2019 брандът предоставя възможността за поръчка на два важни елемента от мъжкия гардероб - луксозно облекло за свободно време и облекло, предназначено за динамичния градски начин на живот и подсилено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

MTM

Известният MTM promoter Винченцо Шиволето  ще бъде в бутик Ermenegildo Zegna от 10 до 12 октомври за среща с клиенти – настоящи и бъдещи. За да заявиш индивидуална среща с модния експерт, можеш да се свържеш с екипа на бутик Ermenegildo Zegna на телефони 02/981 83 72 и 0888 380 233.

ОЩЕ ОТ Мода

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Регистрация СО - женската гледна точка

Или какви детайли да (не) търсим у дамите

Модел за подражание

Трябва ли да се обличаш като твоя шеф?