Полски букет

Красивите момичета на Полша

09 февруари 2018

Красивите момичета на Полша

Когато чуеш думата "полякиня" е трудно да си представиш жена, чиято външност не би те заинтригувала. И при нас е така. Затова разгърнахме страниците на огромния каталог, наречен Интернет и изровихме някои от най-красивите дами на Полша.

Kasia Smutniak

Полски букет

Родена е през август 1979 в малкото полско градже Пила. Katarzyna Anna Smutniak, както е пълното й име, е актриса и модел. Може би я помниш в ролята й на Каролин в екшъна "От Париж с любов", където е в компанията на Джон Траволта. Ние обаче предпочитаме да я виждаме без компания.

Magdalena Frackowiak

Магдалена спокойно можем да я възприемем като жена-чудо. Излиза за пръв път на подиума на преклонната за професията „модел” възраст от 22 години. Но тази естествена нейна красота отваря врати и сърца. А освен това 33-годишната красавица е и дизайнер на бижута. При това доста търсен.

Monika Pietrasinska

Буйна кестенява коса, дълбоки сини очи, висока 172см… Другите мерки на родената във Варшава манекенка и да не ти ги кажем си личат добре от снимките й.

Ewelina Olczak

Родената през 1990 блондинка е професионален фотомодел. А на всеки от нас му се иска да бъде професионален фотограф, щом я види.

Monika Jagaciak

Познан е красив град. Не е чудно, че от него идва една от най-горещите млади манекенки на Полша - Monika Jagaciak. Родената през 1994 Моника подписва договор с IMG Models още на 13, а агенцията й дава псевдонима “Jac”. Каквото и да означава, отива й.

Anna Jagodzinska

30-годишната блондинка вече е блестяла на кориците на Vodue в САЩ, Италия, Австралия, Китай, Португалия и Германия. Изобщо не броим другите издания които са били нетърпеливи да я принтират на страниците си. Има защо, нали?

Sandra Kubicka

Сандра е още една от манекенките, които стартират кариерата си от съвсем млада възраст. Когато е на 13 години, семейството й се мести в САЩ, а майка й я кара да се запише в конкурс за малки красавици. Тя стига до финалите, но отказва да излезе на последното дефиле и е дисквалифицирана. За да се свържат с нея само две седмици по-късно и да се превърне в модел на Next Model Management.

Anja Rubik

Anja е действащ модел още от началото на новия век. Vougue Paris я нарежда в Топ 30 за моделите на десетилетието между 2000 и 2010. А според класациите е сред най-добре платените манекенки в света. Истинско полско богатство.

ОЩЕ ОТ ЖЕНИ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Хей, чехкиньо

Знойните красавици на Чехия

От порно към право

Трудният път на едно момиче към престижен университет