Баварски прелести

Красавиците на Германия

16 февруари 2018

Красавиците на Германия

Докато миналата седмица подготвяхме галерията с красивите полякини, неволно попаднахме на профилите на няколко красавици от Германия. Съвсем логично, този петък ще те запознаем с някои от най-красивите момичета от земята на бирата, вурстовете и тежките машини. И на Хайди Клум и Клаудия Шифер, разбира се.

Julia Stegner

Баварски прелести

Родената в Мюнхен през 1984 Julia лесно може да ти замотае главата с нейните 183 сантиметра височина. Красивата блондинка от тийнейджърските си години рекламира продуктите на  Celine, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren и Dior. Виждаме снимките и разбираме защо.

Charlott Cordes

29-годишната Charlott е родена в Хамбург и дефилира по подиумите от 15-годишна. На същата възраст си дели първото място на конкурса Elite Model Look 2003 с Jeanna Kirchel в родната Германия.

Toni Garrn

Нейната звезда изгрява през 2008, когато подписва договор с Calvin Klein. Освен заниманията си като манекен, 25-годишната Тони се е отдала и на благотворителност.

Eva Padberg

Тя е модел, певица и актриса. Името й се знае от всяка модна марка в родината, освен това е и позната като филантроп и хуманист.

Barbara Meier

Червенокосата изкусителка е модел и актриса, а светът я познава, откакто спечели втория сезон на Germany's Next Topmodel, воден от Хайди Клум.

Anna Ewers

24-годишната Anna вече е призната за топ модел на Германия през 2015. Само един поглед ни трябваше, за да се убедим, че е така.

ОЩЕ ОТ ЖЕНИ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

От порно към право

Трудният път на едно момиче към престижен университет

Дъщерите на чичо Сам

Запознай се с днешните американски красавици