Най-търсените в порното

Pornhub.com публикува годишната си статистика за най-популярните търсения в сайта и резултатите за 2018 г. са (не) очаквани

Стефан Стефанов 12 април 2019

Търсачката на най-големия порно сайт в света Pornhub.com може да даде добра представа как се променят нагласите в предпочитания на хората по отношение на секс видеата в интернет.

Наскоро Pornhub.com публикува годишната си статистика за най-търсените видеа в сайта през миналата година. Сред тях има очаквани и неочаквани открития, но основното е, че социално-политическите новини влияят по неподозиран начин на търсенето на порно.

Най-търсените в порното

През 2018 г. сайтът е регистрирал общо 33, 5 милиарда посещения, с 92 млн. дневни посещения и 4,791,799 качени порно-клипове. Американците са най-многобройните посетители в сайта, като всеки от тях е прекарал средно около 10 мин. и 37 сек. в сайта.

аяаяяя

Най-търсената дума в Pornhub.com през 2018 г. е била "Stormy Daniels", като това може да се обясни със секс скандала между порно звездата Сторми Даниълс и американския президент Доналд Тръмп. Това едва ли е изненада, защото медиите раздухаха максимално случая, но втората най-търсена дума определено е странна. Думата е „Fortnite", което е най - популярната компютърна игра в момента. Каква е връзката с порното не е много ясна, но очевидно ужасно много хора са я потърсили.

аооаоа

Сред другите любопитни моменти в  годишната статистика на Pornhub.com е, че жените са търсили основно лесбийско  и японско порно, както и секс-тройки. Мъжете пък се предпочитали видеа  със секс между японци и секс с по-възрастни жени.

През миналата година много търсени са били клиповете с транссексуални и татуирани хора, както и...романтично порно, каквото и да значи това.

сторми даниълс
Сторми Даниълс

Най-известните знаменитости, чийто секс-двойнички са търсени в порно сайта, са Сторми Даниълс и Ким Кардашиан.

ОЩЕ ОТ Галерии

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

По-добрата фамилия Менсън

Виж колко прелъстителна може да бъде колумбийката Никол

Внимание! Джули Кенеди!

Червенокосата Джули само изглежда невинна