От порно към право

Трудният път на едно момиче към престижен университет

15 февруари 2018

Трудният път на едно момиче към престижен университет

Преди няколко години името на Мириам Уийкс нашумя със скандал. Оказа се, че студентката в престижния Duke University се снима във филми за възрастни под псевдонима Belle Knox. Този факт избухна, когато нейни състуденти случайно познали колегата си една вечер, докато... гледали порно. След като бурята се разрази, Мириам, заплашена от изключване, излезе пред различни медии - смело, сама, признавайки, че й се налага да заработва с късно кино, за да си плаща непосилните иначе семестриални такси.

От порно към право

След като обществото (особено в САЩ) се раздели на две полярни групи - едните аплодиращи Мириам за смелостта да застане открито и да защити възгледите си, а другите - заклеймяващи я като пропаднал човек, младата жена се оттегли и от публичните изяви, и от порно индустрията. В интервютата си обаче тя винаги е защитавала избора си, твърдейки, че обича секса и експериментите в леглото и не вижда нищо срамно да получава и пари за това. След това тя ангажира времето и популярността си, за да се бори за правата на работниците в секс индустрията. И забележи - с еднаква страст тя защитаваше и жените, но и мъжете, които са свързани с този бизнес.

Самата тя жертва на депресия и със склонност към самонараняване, бившата порно звезда успя да пребори и противниците си, но и собствените си демони. Този месец стана ясно, че Мириам Уийкс е приета да учи право в топ университета в Трибека - престижно учебно заведение за бъдещи професионалисти с доказани качества. Така тя натри носовете на пуританите, които твърдяха, че просто търси оправдание, за да изкара бързи пари и постигна мечтата си.

ОЩЕ ОТ Галерии

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пингвин за Валентин

Най-симпатичните герои на днешния празник

Неси - звярът, прокуден от монах

Историята на чудовището от Лох Нес