Голата жена на финала

Кинси Волански привлече вниманието, когато изтича на терена на финала на Шампионската лига, облечена повече от оскъдно

Нещата се променят бързо за Кинси Волански, която още можеше да е просто един от многото руси хубавици в Instagram. В събота тя стана една идея по –известна, но вече не е в Instagram.

По време на финала на Шампионската лига в Мадрид тя изтича през футболното поле, облечена повече от оскъдно. Режисьорът на програмата веднага я изключи от кадър, а тя беше изведена от стюардите.

Голата жена на финала

Самата Волански не се притесни от вниманието към нея, нито пък от полицейския арест. Всъщност, хубавицата се разтревожи най-вече защото някой е хакнал акаунта ѝ в Instagram. Доста вероятно е профилът ѝ просто да е бил баннат.

аяяа

По-любопитен е въпросът откъде тази идея е хрумнала на Кинси. Отговорът вероятно се крие във връзката ѝ с руснакът с американско гражданство Витали Здоровецкий. Той е известен ютюбър, който има забрана за влизане по стадионите в цяла Европа, заради подобни изпълнения.

ОЩЕ ОТ Галерии

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Неземната Рьонен Кава

Ето как изглежда (не)обузданата и дива муза

Кралиците на танца

Дръзка хореография, бляскави оскъдни костюмчета и изумително дълги крака са сред отличителните белези на френската танцова трупа Bluebell Girls. Но могат ли тези момичета да се преобразят така, че да отговорят на вкусовете на едно все по-взискателно към дамския сексапил общество?