Английска роза

Гаджето на Диего Луна Суки Уотърхаус иска да си поговорите насаме

12 юли 2018

Гаджето на Диего Луна Суки Уотърхаус иска да си поговорите насаме

26-годишната Суки Уотърхаус позира по червено кожено яке за Esquire. Tи си поканен да гледаш. И да прочетеш, разбира се.

Вторият важен факт след този, че името й на английски звучи леко мръсно, е, че Алис „Суки“ Уотърхаус продължава да си ляга до актьора Диего Луна (двамата са заедно от 2005-а, тоест любовта наистина понякога побеждава). Според легендата мис Уотърхаус  е била открита от бдителен скаут на модна агенция, докато зяпала мач с приятели в един лондонски пъб (естествено, твърди, че тогава пиела само портокалов сок, докато останалите мятали бири). Три години по-късно изгрява само по възбуждащо бельо в кампания на Marks and Spencer. В индийска нишка следват кампании за Balenciaga,  Burberry, Tommy Hilfiger (заедно със сестра й Имми, която е също адски секси модел), Swatch, H&M и Pepe Jeans.  Съобразителните ни колеги от мексиканския Esquire я хващат малко след снимките за каталога на местния бранд, специализиращ във висококачествени дрехи и аксесоари от кожа, DanCassab. През мързеливия и дъждовен петък следобед, през който животът в мегаполиса Мексико Сити е намалил оборотите, Суки умело флиртува с камерата и отговаря на няколко бързи въпроса.

[caption id="attachment_17014" align="aligncenter" width="682"]

Английска роза
Пуловер AllSaints[/caption]

Кое е първото нещо, което ти мина през главата, когато се събуди тази сутрин? „Мамка му.“ По принцип съм добро момиче и не псувам, но просто през нощта батерията на телефона ми беше паднала и съответно без аларма се събудих цял час по-късно.

Кое е нещото, което правиш с най-голяма лекота? Да танцувам. Тогава наистина се чувствам в стихията си.

Мислехме, че е да позираш по късо кожено яке, но и това става. Какво в един мъж може да те издразни истински? Ако не ме остави да платя сметката. (Смее се) Сериозно, не се шегувам – знам, че сте джентълмени, но аз съм едно работещо и независимо момиче.

Има ли нещо, по което си вманиачена напоследък? Да, не мога да спра да препрочитам любовните писма между Джеймс Джойс и Нора Барнакъл. Харесва ми любовната предварителна игра да не започва в леглото, а да минава първо през ума.

Кой е най-добрият начин за пиене на уиски? Аз го предпочитам чисто, с много лед. Само така можеш да усетиш букета от вкусове и как те се смесват и променят в устата ти. Знам, че според клишето ние, момичетата, се предполага да обичаме коктейли, но на мен те просто не ми понасят.

[caption id="attachment_17015" align="aligncenter" width="682"]

Кожено яке DanCassab, колие Acento Estudio, панталон Alexander Wang[/caption]

Имаш ли кумир, на когото смяташ, че си струва да подражаваш? Чак кумир не, но смятам, че Серина Уилямс е добър пример в живота, защото гони докрай целите си и е уверена в себе си, въпреки купищата негативна критика, които се изсипват на главата й.

Кое е най-хубавото в работата ти? Това, че съм свободна да бъда себе си. Не се смейте, дори когато позирам, аз си оставам Суки Уотърхаус – обикновеното английско момиче, което е извадило адски голям късмет да прави това, което правя в момента.

Разкажи ни най-странната случка, която си преживяла по време на фотосесия? На една фотосесия се опитаха да ме накарат да си подстрижа миглите с ножичка, защото тези на едното ми око били по-дълги от онези на другото. Отказах, разбира се.

С какво от нещата, които си постигнала, се гордееш най-много? Ще се изненадате, но с отношенията с моя брат и двете ми сестри. Ние сме едно голямо и задружно семейство и винаги се подкрепяме в трудни моменти. Поне що зависи от мен, това никога няма да се промени.

[caption id="attachment_17016" align="aligncenter" width="795"]

Кожено яке DanCassab, колие Acento Estudio, панталон Alexander Wang[/caption]

За какво съжаляваш най-много? Като тийнейджър минах през доста грозни прически. (Смее се) Иначе, сериозно казано, че понякога премълчавам неща, които мисля, за да не обидя някого.

Кой е най-добрият начин един мъж да спечели сърцето ти? Първо да ми стане наистина добър приятел. Убедена съм, че на любовта винаги й трябва време. Ако мога да дам един съвет на мъжете, той е: момчета, не прибързвайте.

Фотография Омар Кориа Стил Констанса Алкосер

[caption id="attachment_17017" align="aligncenter" width="739"]

пуловер AllSaints[/caption]

ОЩЕ ОТ ЖЕНИ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Легенда за меча

Що е то историческа фехтовка и как се практикува и преподава у нас*

Опасен ум

Пиърс Броснан на 65