Жените го правят добре

5 убийствени рок мацки

11 януари 2018

5 убийствени рок мацки

Рокът е животно, пееха навремето Контрол. Но сърдитият, шумен и често агресивен звяр, понякога има и красиво лице. Разтърсихме се и изровихме от недрата на ъндърграунда пет яки съвременни банди, които, освен че звучат супер, са и адски приятни за гледане. Представяме ти момичетата в рока днес.

Татяна Шмайлюк Украинската банда Jinjer вече неведнъж е вършала из родните сцени. Енергичният им груув метълкор събира като магнит феновете на стила. Ние, признаваме си, отиваме, за да позяпаме и красивата им певица Татяна Шмайлюк.

Жените го правят добре

Джил Джейнъс Русата красавица Джил Джейнъс е певица на калифорнийските метъли Huntress. Бандата има три албума вече и се радва на сериозен успех в ъндърграунда. Ние пък се радваме на фронтдамата им и никак не се притесняваме, докато ни заплашва с парчето "I Want to Fuck You to Death" (текстът всъщност е на безсмъртния Леми).

Елена Катарага Молдовската ню метъл/ алтърнатив банда Infected Rain е сред успешните млади банди в стила и също е свирила неведнъж в България. А зад микрофона e впечатляващата с татуси и фигура Елена Катарга-Лена. Неслучайно тя е и търсен фотомодел.

Eлин Ларсон Blues Pills са като пряк ефир от 1969 с техния горещ блус рок. А певицата Елин Ларсон впечатлява както с глас, така и с дълги руси коси и кръшна снага.

Катарина Влашич Хвърляме поглед доста по-близо - към съседен Белград и дамското пънк рок трио Replicunts. Певицата и китаристка Катарина Влашич е една от причините бандата да ни кефи толкова.

ОЩЕ ОТ Книги

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Без Rag'n'Bone Man в София

Британецът отменя всички балкански дати

Джак Уайт се завръща

Чакаме третия му албум тази година